BOLIGTYPER

Villa & rækkehus

Køberrådgiver

Villa og rækkehus – Danmarks mest almindelige boligtyper – alt gennemgåes grundigt og godkendes på dine vegne.

Vi tager ansvaret for din bolighandel!

BOLIGTYPER

Ejerlejligheder

Køberrådgiver

Ejerlejligheder – findes overalt i Danmark, men mest koncentreret i de større byer – ved køb af en ejerlejlighed fokuseres meget på den bagvedliggende ejerforening med gennemgang af bl.a. vedtægter og regnskab.

BOLIGTYPER

Andelsboliger

Køberrådgiver

Andelsboliger – ligger primært i større byer som Aarhus og især København. Der er flere potentielle fælder i køb af en andelsbolig. Foreningens regnskab, budget og generalforsamlingsprotokol indeholder vigtige oplysninger som altid kræver detaljeret gennemgang og godkendelse.

BOLIGTYPER

Projektboliger

Køberrådgiver

Projektboliger – findes primært i byer med stor tilvækst. Christian har den erfaring, der kræves for at manøvrere gennem en projektbolighandel. Gennem de seneste 11 år har han medvirket i formidlingen af mere end 600 projektboliger, både på ejer- og andelsniveau.

BOLIGTYPER

Fritidshuse

Køberrådgiver

Fritidshuse – sommerhuse er typisk placeret i enklaver rundt omkring i det ganske land. Ved sommerhuskøb er det bl.a. en god idé at undersøge, om der er restriktioner i forhold til fx udlejning, krav til husets eller grundens ydre fremtræden eller andre bestemmelser.

BOLIGTYPER

Byggegrunde

Køberrådgiver

Byggegrunde – udstykkes typisk fra storparceller, som derefter normalt byggemodnes af sælger. Få Christians tjekliste for, hvad man skal igennem fra første tanke om at bygge drømmehuset, til man har sat nøglen i døren – og 5 år frem.

BOLIGTYPER

Ideelle anparter

Køberrådgiver

Ideelle anparter – der findes ikke så mange – men mekanismerne er næsten som ved ejerlejligheder. I stedet for en ejerforening med vedtægter, er der ved ideelle anparter som regel udarbejdet en såkaldt samejeroverenskomst, hvor man, anparterne imellem, har aftalt hvordan ejendommen skal drives i fællesskab.